Saturday, June 19, 2010

Jeesusvirusta ja coleslawta

Pari tutustumisen arvoista blogivinkkiä.

Ross Rohde oli meillä (so. Hesassa, Mansessa ja Lahessa) toisena Greenhouse-kouluttajana tänä keväänä. Kaveri on jotain meikäläisen ikäinen apostolisen kutsun omaava tyyppi San Franciscosta ja pitää mielenkiintoista thejesusvirus-blogia. Viimeisimmässä postauksessaan hän puiskentelee kysymystä mikä se nyt sitten onkaan; kotiseurakunta, simplechurch vaiko orgaaninen seurakunta? Ross avaa jokaista näistä termeistä, miten ne kukin omalta kantiltaan tuovat esille jotain oleellista seurakunnan olemuksesta ja ominaisuuksista. Ei mikään yksinään tyhjentävästi tietty.

Toinen on Neil Colen cole-slaw-blogi, jossa on päivitetty versio Paholaisen kirjeopistosta. Eli mitä vihollisen kannattaisi tänään tehdä kiinnittääkseen kristityn huomion epäolennaisiin, jopa vääriin asioihin itse Pääasian kustannuksella. Eli muista, että seurakunta on olemassa juuri Sinua varten, ylistystä on arvioitava levyraatimaiseen tapaan ja muista maksaa prosentit palkastasi mahdollistaaksesi nämä uskonnolliset palvelut jne.

Suosittelen.


PS. Sitä paitsi, Colen blogista löytyi tämä: Lakers & Celtics in the 2010 NBA Finals. Eli osaavat sitä muutkin kuin Virtanen & meikä, vaikka nyt kyse onkin vain koriksesta...

No comments: