Saturday, August 13, 2011

Valikoivaa kuuliaisuutta

Tsekatkaapa tämä. Kannattaa tutustua, miettiä ja panna käytäntöön, vaikka tekisi vähän kipeää.



2 comments:

Mimosa said...

Kiitos linkistä!! Se on just niin!!! Tunnen onneksi monta ihanaa kristittyä, jotka ovat avanneet kotinsa ovet. Enemmänkin sitä voisi kyllä olla. Voisimme käydä vähän Skotlannissa ottamassa oppia yhteisöllisyydestä...

Ja nimenomaan tuo "tuntemattomillekin"... siinäpä tavoite mitä harjoittaa! Omasta nahasta, omasta lihasta..mutta samalla uskon että saamme huomata, että ne taakat jotka Jeesus meille antaa ovat lopulta keveitä. Vaikka pelkäsimme, että ne olisivat raskaita.

Pekka Sahimaa said...

Kesän parhaita hetkiä ovat olleet perheen ja/tai ystävien kanssa vietetyt grilli-istunnot. Yhdessä on laitettu ruokaa, jutusteltu ja syöty.

Itselleni paras viitekehys on mokin laavu ja nuotiopaikka sen edessä. Siellä käristyvät parhaat jauhomakkaratm kypsyvät makeimmat sikapihvit ja savustuvat ruskeimmat kalapojat.

Rento yhdessäolo takaa hyviön mielen pitkäksi aikaa vielä jälkeenkin päin...

Toinen hyvä yhdessöolon muoto on pelailu. Lautapeleja tai pallopelejä on mukava

Eilinen päivä meni poikien kanssa Beach Brothers -lentisturnauksessa. Tämä yhden perheen järjestämä jo useita vuosia toistunut nuoreten miesten juttu kokosi tänä vuonna peräti 22 joukkuetta yhteisen pelaamisen merkeissä.

Päivän mittaan syntyi kovia taisteluja matseissa. Sen lisäksi -ehkäpä ei vain lisäksi - puhkesi hyviä keskusteluja entisten tuttujen, puolituttujen tai jopa vieraiden kanssa.

Päivästä jäí tosi hyvä maku. Kristityt vapaamuotisen yhdessäolon merkeissä ovat vakuuttavampi todiste Elämästä kuin väsynyt kirkkoihin keskittyvä niin sanottu seurakuntaelämä.