Wednesday, October 28, 2015

Ja sen sovellus...

... on hyvin simppeli.

Edellisessä postauksessani heitin muutaman ajatuksen juuri päättyneeseen Veikkausliigakauteen ja (tietenkin) erityisesti FC Lahden "menestykseen" liittyen. Luonnollisesti jo tuolloin postaukseeni oli kätkettynä ns. piilo-opetussuunnitelma. Luvallanne paljastan sen tässä.


  • Kylläisyys johtaa väärään itsetyytyväisyyteen, joka johtaa velttouteen ja siihen, että oma missio ei onnistu. Tästä ei tarvinne sanoa sen enempää.  • Vaikka joku saattaakin olla sitä mieltä, että pelaajat ne kentällä sen duunin tekee, niin tosiasia kuitenkin on se, että valmennus on jokaisen menestyvän joukkueen strateginen ja kriittinen menestystekijä. Hyvä valmennus saa taidoiltaan vaatimattomankin joukkueen pelaajat ylittämään itsensä ja moninkertaistamaan osaamisensa. Hyvä valmennus noukkii uusia, nousevia kykyjä alasarjoista, pihapeleistä ja junioriturnauksista ja jalostaa niistä huippuja.


Raamatullista kieltä käyttääksemme, Uusi testamentti on enemmän kiinnostunut hyvästä valmentajasta kuin kauden maalipörssin voittajasta.


  • Uudet pelaajat ovat jokaisen joukkueen, seurakunnan tai työpaikan tulevaisuus. He tarvitsevat mallioppimista ja kokeneimpien mentorointia, mutta ennen kaikkea he tarvitsevat tilaisuuden.


No comments: